TIETOA MEISTÄ

MIJA DECOR

MIRA JA TOMI KOTILAINEN

 Mija Decorin tarina sai alkunsa pienestä tytöstä, jonka nimi on Mija. Kun Mija oli pieni ja opetteli kävelemään hän kolautteli päätään suorakulman malliseen ruokapöytäämme. Mijan äiti Mira opiskeli siihen aikaan kalusterakentamista ja tutkintonäyttö piti suorittaa. Tästä syntyi idea pyöreästä kalanruoto pöydästä, jotta Mija ei kolauttaisi päätään enää. Tämä pieni tyttö sytytti vanhemmissa halun luoda jotain uutta, jotain ainutlaatuista.

Jokainen pöytämme on uniikki. Pöydän kansi on valmistettu suomalaisena käsityönä ja jokainen pöytä kätkee sisälleen viestin itse suunnittelijalta.
Mija Decorin verstas sijaitsee Laaksolahdessa Espoossa kotimme yhteydessä. 


Sittemmin tuoteperheemme on laajentunut leikkuulautoihin, tarjottimiin ja moneen muuhun uniikkiin tuotteeseen. Meitä ajaa halu kierrättää ja tukea suomalaista työtä ja käsityötä. 

Perheemme on nyt myös laajentunut pienellä Jimi pojalla ja nyt on aika myös laajentaa Mija Decoria. Meiltä löydät sisustustavaroiden lisäksi sisustussuunnittelupuolen apua osoitteessa: www.mijadecordesigns.fi 

Kiitos, että olet kiinnostunut meistä ja tuet suomalaista käsityötä!


Rakkaudesta puu- ja käsitöihin, 

Mira ja Tomi Kotilainen 

MIJA DECOR

 

MIRA KOTILAINEN

PERUSTAJA

Moikka! 

Mä oon Mira ja perustanut Mija Decorin vuonna 2019, kun valmistuin koulusta. Siitä saakka olen toiminut täysipäiväisenä yrittäjänä Mija Decorilla. 


Olen takana yrityksen ilmeessä, verkkosivuissa, instagramissa, tuoteideoinnissa ja valmistuksessa. Mija Decorilla teen myös sisustussuunnittelua ja asuntojen myyntistailauksia ja kalustuksia. 

Kiva, että olet löytänyt meidän sivuille! 


Ystävällisin terveisin, 

Mira Kotilainen

Mija Decor